02/08/2022 18:45

Tijd: Afspraak om 18.45 op de parking  vooraan: 'meersstraat 11' in harelbeke

Inschrijven: Via de kalender op de site. Voor de beginnende duikers, onder voorbehoud van voldoende kader. Indien niet wordt je op voorhand verwittigd.

Materiaal

Alle het materiaal dat je nodig hebt moet je zelf voor zorgen. Eventueel kan je afpreken met een begeleider dat hij het één en het ander meebrengt, maar zorg dan dat er hierover geen misverstanden zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor je materiaal. Flessen, ontspanners en jackets kunnen van de club gehuurd worden aan 6/stuk. Deze kan je na de training meenemen, en tegen de volgende training terugbrengen. Bij het huren van een fles is de regel 'vol mee is vol terug, leeg mee is leeg terug' (dus in alle gevallen moet je die zelf vullen)

Formaliteiten:

Voor je kan en mag gaan duiken in de Gavers moet je je éénmalig registreren. Dit doe je op de volgende pagina https://w-vl.adpro.be/duikers_register.php?Root=Gavers

Dit doe je liefst enkele dagen voor je eerste duik zodat deze registratie in orde is voor je effectief gaat duiken. Vergeet zeker niet in het formulier de correcte club aan te duiden (Dive+)

Voor het begin van de duik moet je je dan aanmelden, en na de duik afmelden. Zelf een smartphone meehebben is dan ook handig (maar geen must). Zie ook het draaiboek in bijlage

Praktisch voor de duik

Er is een kleedkamer en douches aanwezig. Parking in ca 50m van het water. Er is geen mogelijkheid om daar flessen te vullen. Er wordt gewerkt met tijdsblokken van 2 uur. Wij reserveren steeds het blok van 19.00 - 21.00. We verzamelen om 18.45 zodat we samen om 19.00 de parking op kunnen rijden. Ten laatste om 21.00 moeten we de parking opnieuw verlaten voor de groep die achter komt (21.00 - 23.00). Hou hier rekening mee, en respecteer deze tijdsblokken.

Na de duik

Er zijn geen terrassen open in de onmiddellijke omgeving op dat moment. Iedereen brengt gewoon zelf een natje en een droogje mee (een stoeltje is ook handig), en dan kunnen we op de parking vooraan nog wat napraten als het weer het toelaat.

Inschrijven

Je moet ingelogd zijn om je inschrijving te kunnen beheren

© 2022 - Dive+ VZW